1e Stedenwedstrijd Pupillen in Zutphen

Zutphen, 19 april - Gisteren namen ruim 100 pupillen van AV’34 deel aan de 1e stedenwedstrijd van het zomerseizoen 2015 in Zutphen. De wedstrijd begon wat rommelig door verschillende omstandigheden, maar gelukkig verliep het daarna een stuk beter qua organisatie. Zeker ook de weersomstandigheden zorgde bij iedereen voor een opperbeste stemming. En aan het begin van het zomerseizoen, soms ook met nieuwe onderdelen, leverde het al gelijk weer heel veel persoonlijke records op. We kunnen dus spreken van een mooie start van het nieuwe competitieseizoen.

Alle uitslagen vind je op de website van AV Hanzesport.

Een aantal foto’s, gemaakt door Peter de Boer, zijn al wel te vinden op onze fotosite.

Lees meer

70 jaar vrijheid in Apeldoorn

Apeldoorn, 19 april - Afgelopen vrijdag, 17 april 2015, vierde Apeldoorn haar 70-jarige bevrijding tijdens de 2e Wereldoorlog. Er waren allerlei festiviteiten in Apeldoorn en ook AV’34 droeg hier aan bij. Veel pupillen en junioren liepen, samen met lopers uit verschillende loopgroepen, met het bevrijdingsvuur vanuit Wilp naar het Oranjepark in Apeldoorn. Een tocht van zo’n 17 kilometer die de geallieerden 70 jaar geleden ook volgden op weg vanaf de IJssel naar Apeldoorn.

Bij aankomst in het Oranjepark was er nog een ceremonie, waar de fakkel werd overgedragen aan de burgemeester van Apeldoorn.

Heel veel foto’s, gemaakt door Richard Berends en Peter de Boer, staan op onze fotosite.

Lees meer

Uitslagen 1e flitswedstrijd pupillen

Apeldoorn, 11 april - Vanochtend hebben 106 pupillen de eerste flitswedstrijd afgewerkt. De flitswedstrijd was een voorbereidende wedstrijd voor de 1e stedenwedstrijd van komende zaterdag. Het was dan ook een zeer waardevolle wedstrijd met mooie resultaten.

De uitslagen zijn inmiddels al opgemaakt door onze WOC en vind je op onderstaande link:

Uitslagen Flitswedstrijd pupillen 11 april 2015

Veel dank aan alle juryleden en ouders/verzorgers die hebben geholpen tijdens de wedstrijd!

Lees meer

Vrolijke paastraining pupillen

Apeldoorn, 6 april - Vanochtend hebben zo’n 80 pupillen mee gedaan met de extra paastraining. Bij vertrek zijn de kinderen in twee groepen verdeeld en werd er in verschillende routes gelopen door het bos. Verzamelpunt was de speelweide in Berg en Bos. Hier hebben we even lekker gespeeld en daarna zijn we teruggelopen naar het Orderbos. Daar waren in de tussentijd 100 eieren verstopt, waarvan er uiteindelijk bijna alles is teruggevonden. Vervolgens hebben we nog een aantal leuke spellen/estafettes in het bos gedaan. Na ruim drie uurt paastraining kon iedereen bij het clubhuis nog even genieten van een lekker gekookte eitje en was het vervolgens tijd om de rest van de 2e paasdag thuis of elders vol te maken.

Ruim 70 foto’s, gemaakt door Peter de Boer en Niels van Leeningen, zijn te vinden op onze fotosite.

Lees meer

Uitslagen Trainingspakken wedstrijd

Apeldoorn, 28 maart - Afgelopen zaterdag 28 maart hebben we de opening gehad van het outdoor seizoen met de traditionele Trainingspakken wedstrijd. Het was een erg gezellige wedstrijd en een goede aftrap voor de rest van het jaar. Alle juryleden en vrijwilligers bedankt voor het helpen tijdens deze wedstrijd. De uitslagen zijn razendsnel opgemaakt door de organisatie : Uitslagen-TPW-2015

 

Lees meer

Meld je aan voor de klussendag

Apeldoorn 25 Maart, Op zaterdag 25 april 2015 houden wij weer onze, ondertussen traditionele, klussendag of misschien beter ‘AV’34 doet’.

klussen

Lees meer

AV altijd met je mee. De AV’34 App.

IMG_1678
Apeldoorn 25 maart  In samenwerking met Yoorsport hebben we een speciale verenigings-app voor AV34 samengesteld, waarmee we als leden, trainers en bestuur nog makkelijker met elkaar kunnen communiceren. Met de app op je smartphone heb je AV34 altijd bij je ! De Yoorsport ClubApp voegt de AV34 website, de AV34 Facebook pagina , deAV34 Twitter pagina samen.

Lees meer

Algemene ledenvergadering

Apeldoorn 24 maart. De ALV van aanstaande dinsdag zal bij agendapunt 11 AV’34 in Beweging een andere vorm hebben dan dat u gewend bent. Wij willen met u in gesprek aan de hand van de volgende stellingen:

 

  1. Een nieuwe baan rechtvaardigt een hogere contributie.
  2. De sponsornaam is belangrijker dan de naam van de vereniging.
  3. Als je geen vrijwilligerswerk doet bij AV’34, ben je verplicht een bijdrage te betalen.

Lees meer

Een onvergetelijke 27e editie van de Scholierencross

Apeldoorn 21 maart - Vandaag vond alweer de 27e Scholierencross plaats op het middenterrein van het Orderbos. In totaal waren 1800 scholieren van 43 verschillende scholen ingeschreven voor deze crosswedstrijd. En een echte cross werd het, want in de ochtend kwam er nog geregeld veel regen naar beneden. Het parcours werd hierdoor op sommige plaatsen erg modderig en glad, maar het was wel prima begaanbaar. Gelukkig klaarde het in de middag op en moesten alleen de meisjes uit groep 4 nog in een regenbui hun wedstrijd volbrengen. Mede door de regen waren er extra kleurrijke partytenten van de scholen aanwezig, zagen we veel kleurige paraplu’s en was het daardoor een prachtig gezicht op het terrein. En het was ook erg druk, want alle scholieren hadden veel ouders/verzorgers, opa’s/oma’s en leerkrachten meegenomen om ze aan te moedigen.

De organisatie is erg tevreden over de opkomst en het verloop van de Scholierencross. Ook de bijbehorende clinic op de atletiekbaan werd erg druk bezocht door veel enthousiastelingen en hopelijk zien we veel van deze kinderen binnenkort terug bij een van de trainingen op woensdagmiddag of zaterdagochtend. Voor meer informatie over de pupillentrainingen kun je contact opnemen met Niels van Leeningen via niels19@hotmail.com.

De organisatie wil in ieder geval graag alle hardwerkernde medewerkers, de sportieve scholieren en de enthousiaste toeschouwers bedanken voor alle hulp en medewerking. Het was een onvergetelijke dag!

Alle uitslagen vind je hieronder:

Uitslagen Jongens Groep 3
Uitslagen Jongens Groep 4
Uitslagen Jongens Groep 5
Uitslagen Jongens Groep 6
Uitslagen Jongens Groep 7
Uitslagen Jongens Groep 8
Uitslagen Meisjes Groep 3
Uitslagen Meisjes Groep 4
Uitslagen Meisjes Groep 5
Uitslagen Meisjes Groep 6
Uitslagen Meisjes Groep 7
Uitslagen Meisjes Groep 8

Uitslag Scholenklassement 2015

Ruim 1300 foto’s van de 27e Scholierencross kun je vinden op onze fotosite.

Lees meer

Trainers staan er goed gekleed bij!

Apeldoorn,21 Maart. Onderstaand bericht ontvingen we van Erik Polman.

Om meer uniformiteit en professionaliteit naar buiten uit te stralen, zijn alle trainers van AV ’34 in nieuwe kledij gestoken. Bij trainingen en wedstrijden zij de trainers nu goed herkenbaar.

TrainersNew2

Lees meer

Vrijwilligers gezocht voor de Trainingspakkenwedstrijd

DualmeetAV34Haag2014

Apeldoorn, 8 maart - Het Wedstrijd Organisatie Comité wil graag uw aandacht vestigen op de komende trainingspakkenwedstrijd: De dagen worden langer en het trainen geschiedt voor steeds meer atleten in het natuurlijk licht. Dat betekent dat de lente eraan komt, maar ook dat het outdoorseizoen wordt geopend! Traditiegetrouw start bij ons het outdoorseizoen met de trainingspakkenwedstrijd. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 28 maart. Aanmelden doe je eenvoudig via jouw trainer of trainster. Let op inschrijven kan tot 21 maart.

Nog niet klaar voor het wedstrijdseizoen, maar wil je wel de handen uit de mouwen steken? We zoeken nog mensen die mee willen helpen om deze wedstrijd tot een succes te maken. Vaders, moeders, ooms, tantes, wie dan ook, met jullie hulp kunnen we de atleten begeleiden om een goede basis voor de rest van de wedstrijden te leggen. Een paar uur kan al verschil maken en alle hulp is dan ook welkom. Aanmelden voor jurytaken kan bij Hans Overbeek: overbeekhans@hotmail.com

Het weer hebben we niet in de hand, maar met elkaar maken we er een mooie wedstrijd van!

Lees meer

Beginnerscursus Nordic Walking

nw-2015-brochure

Apeldoorn, 17 maart - Als je soms iemand weet die de het voorjaar meer wil gaan bewegen en er over denkt om fijn te gaan sporten en lekker fit naar de zomer toe wil leven, geef dan de mail met bijlage even door aan deze persoon. Hierin staat de nodige informatie over de nieuwe beginnerscursus die weer van start gaat en wel op zaterdag 11 april 2015 de aanvangstijd is 9.00 uur vanaf de atletiekbaan. Je bent dan ruim een uur bezig om de techniek van het Nordic Walken onder de knie te krijgen.

Iedereen die aan de cursus wil deelnemen kan zich nu opgeven, dit kan per telefoon, 055-8442229 of per email j.warmels@chello.nl

Meer informatie kan je vinden in deze Brochure Beginners Cursus NW. Aarzel niet, wacht niet te lang en geef deze informatie zo snel mogelijk door. Met vriendelijke groet namens de Stuurgroep Nordic Walking, Bert Mentink

Lees meer

Voordracht nieuwe bestuursleden

Apeldoorn, 15 Maart - Benno Oderkerk (bestuurslid sponsoren) en Carla van Megen (secretaris) hebben beide aangegeven dat zij tijdens de Algemene Ledenvergadering op 24 maart a.s. zullen aftreden en niet herkiesbaar zijn.

Lees meer

Wedstrijd Kalender 2015

Apeldoorn, 14 maart - Het WOC heeft de volgende definitieve wedstrijdkalender voor de wedstrijden die AV’34 (mede)organiseert opgemaakt:

10-januari Midwinter Kogelslingerwedstrijd
17-18 januari Intersport Jonker CD indoorspelen
31 januari 4e competitiecross
1 februari Midwinter marathon
14 februari NK indoor meerkamp masters
21-22 februari NK indoor Senioren individueel
28-februari NK indoor Junioren
8 maart Open stedenwedstrijd Pupillen
21 maart Scholierencross
28 maart Trainingspakkenwedstrijd
11 april Flitswedstrijd pupillen
15 mei Werp3Kamp
16 mei Paleis het Loo loop (stichting ‘k Leef) (Wim van Beek)
23 mei Flitswedstrijd pupillen
29 mei Prestatieloop Woningbouwvereniging + BBQ (Wim van Beek)
13 juni Kogelslingeren
27 juni Stedenwedstrijd C/D junioren
12 september Finale Stedenwedstrijd pupillen
27 september Clubkampioenschappen
2 oktober Asselse 2 mijl
10 oktober Isokin Loenermarkloop

Lees meer

Indoorwedstrijd C/D-junioren op zondag 8 maart in Dortmund

Karma van Riel Nr162

Dortmund, 8 maart - Wil la Rivière heeft het volgende verslag en de uitslagen opgemaakt van de indoorwedstrijd van afgelopen zondag : Op zondag 8 maart vertrokken 12 C en 26 D-junioren 6 trainers en 1 ouder met de bus uit Apeldoorn naar Dortmund. De C/D-junioren hebben meegedaan met een internationale indoorwedstrijd in Dortmund. Junioren uit Polen, Zweden, Hongarije, Servië, Duitsland en Nederland kwamen aan de start.
Hoe mooi is het dan als je als atleet van AV’34 een nieuw clubrecord hoogspringen neerzet. Dit lukte Karma. Hij sprong 1.62, een geweldige hoogte voor een D-junior. Wel leuk en heel toevallig dat zijn startnummer 162 was (zie de foto).

Lees meer