Sportdag militairen Willem III Kazerne 31 Mei

Apeldoorn, 24 mei-dinsdag 31 mei hebben de  militairen van de Willem III kazerne van 9 tot 14 uur een sportdag op de baan.

Lees meer

2e Stedenwedstrijd Pupillen

Zutphen, 22 mei - Gisteren hebben ruim 100 pupillen van ons deelgenomen aan de 2e Stedenwedstrijd bij Hanzesport in Zutphen. De omstandigheden waren perfect en de resultaten daardoor ook zeer goed. Menig PR is weer verbroken en veel AV’34-ers staan hoog in de uitslagenlijsten.

Alle uitslagen zijn hier terug te vinden.

De volgende stedenwedstrijd is op zaterdag 11 juni bij AV Argo in Doetinchem. Inschrijven kan nog tot en met maandag 30 mei.

Lees meer

Schoolatletiekdagen

Apeldoorn 19 mei -Van dinsdag 24 t/m donderdag 26 mei 2016 zijn de Schoolatletiek dagen op onze accommodatie.

Lees meer

Zonnige Competitie wedstrijd in Steenwijk

Steenwijk_2016_klein

Steenwijk, 8 mei - Op deze zonnige moederdag zijn de masters naar Steenwijk afgereisd voor de eerste competitiewedstrijd van 2016. Zowel de dames als de heren komen in actie in Poule 22, de competitie bestaat uit twee wedstrijden en de landelijk beste 12 ploegen mogen nog een finale wedstrijd afwerken. Onder werkelijk prachtige omstandigheden werd er afgelopen zondag alle onderdelen afgewerkt. De (tegen)wind maakte het soms lastig om de finish te halen, maar gelukkig kwam wel iedereen binnen ;-) De estafette (4 x 100m) bleek voor de masters van AV’34 het moeilijkste onderdeel en we werden hier beide gediskwalificeerd… toch lastig om het stokje binnen het wisselvak over te geven aan de volgende loper. De dames staan na deze eerste dag landelijk op een mooie 12de plaats en de mannen op een tegenvallende 21ste plaats. De uitslagen van de eerste wedstrijd.

Lees meer

Gebruik accomodatie Haag Atletiek

Apeldoorn 10 Mei- in het weekend van 13 t/m 15 mei 2016 verwelkomen we Haag Atletiek met hun pupillen weer op onze accommodatie (incl. tenten etc) voor een sportief weekend.

Graag rekening houden met beperkte beschikbaarheid van de baan, terrein en accommodatie.

Haag atletiek

Lees meer

Uitslagen testwedstrijd 30 april

Apeldoorn, 30 april - Op deze zaterdag hebben we een testwedstrijd gehad op onze baan, Emiel Roobeek maakte hiervan de uitslagen op. Deze zijn terug te vinden onder lees meer.

Lees meer

Geen gebruik van parkeerkuil

Apeldoorn 5 mei : A.s. weekend is de parkeerplaats bij de Koning Willem III kazerne gereserveerd voor de Giro. Hierdoor kunnen wij geen gebruik maken van deze parkeerplaats aan de Sportlaan. Dit is de lager gelegen parkeerplaats aan de Sportlaan. Verzoek is dan ook om hiermee rekening te houden en a.s.weekend elders te parkeren. naamloos

Lees meer

Agenda algemene leden vergadering 31 Mei 2016

 Apeldoorn 5 mei-

Agenda Algemene Ledenvergadering

Atletiekvereniging 1934
Dinsdag 31 mei 2016, aanvang 20.30 uur in het clubhuis van AV’34

 

1.   Opening

2.   Notulen ledenvergadering van 26 november 2015 + 28 januari 2016

3.   Ingekomen stukken

4.   Jaarrekening en Balans 2015*

5.   Verslag Kascommissie, benoeming nieuwe kascommissie

6.   Jaarverslagen van verschillende commissies*

Lees meer

(herhaling)reanimatie opleiding

Apeldoorn,30 April- Van Ruud kok ontvingen wij onderstaand bericht:

Maandag 30 mei 2016 zal er voor trainers van de loopgroepen en van de nordic walkers weer een (herhaling)reanimatie opleiding zijn.

Tevens zal de AED weer uitgelegd en getest worden.

De cursus wordt gegeven door Ronald van Ingen en Ben Remmers.

reanimatie
Clubhuis AV34

Aanvang 19:00 uur

Lees meer

Kleefrun zaterdag 21 mei 2016

Apeldoorn, 29 April- Van Wim van Beek ontvingen we onderstaand bericht:

Geachte lezer, beste sporter

 

Nog ruim 3 weken en als al het Giro geweld uit Apeldoorn weg is. Mogen wij voor u in samenwerking met de Stichting Kleef

op een bijzondere locatie in Apeldoorn, t.w. Paleis park het Loo de Kleefrun organiseren.

Lees meer

Marije verbreekt eigen clubrecord 100m

marije-van-hunenstijn

Gainesville, 23 april - Marcel Kremer melde de webredactie het volgende : Marije van Hunenstijn verbreekt eigen clubrecord 100 meter in Florida. Bij haar openingswedstrijd van het outdoor seizoen heeft Marije van Hunenstijn haar eigen clubrecord op de 100 meter flink aangescherpt. Bij een lichte rugwind van 0.4 meter per seconde liep ze 11.65 sec. Haar oude toptijd stond op 11.79 sec en liep ze tijdens het NK teams in 2014 in Breda.

Marije liep in Gainesville (Florida) aan het eind van een trainingsstage met de Nederlandse selectie.

Lees meer

Trainingswedstrijd zaterdag 30 april : 150m en 300mh

horden-400m

Apeldoorn, 24 april - Zaterdag 30 april wordt er op de atletiekbaan een trainingswedstrijd over 150m en 300mh georganiseerd. De 150m zal starten om 12.00 uur en aansluitend wordt de 300mh gelopen. De wedstrijd staat open voor iedereen die deel wil nemen en deelname is gratis. Inschrijven kan op de wedstrijddag tot uiterlijk 11.45 uur, maar voorinschrijving heeft de voorkeur. Inschrijven kan door een email te sturen naar Emiel Roobeek: emroob@hotmail.com

Er is een officiële starter aanwezig en er wordt gebruik gemaakt van een app voor de tijdwaarneming.

Lees meer

1e Stedenwedstrijd Pupillen in Nijmegen

Nijmegen, 16 april - Vandaag hebben de pupillen hun competitieseizoen afgetrapt met de 1e stedenwedstrijd in Nijmegen. Namens AV’34 waren 98 pupillen van de partij die record naar record braken. Vorig jaar hebben we proef gedraaid met een nieuwe wedstrijdstijl en dit jaar is het de bedoeling dat we dit met de andere vijf verenigingen optimaliseren. Vandaag is hiermee een goede eerste stap gezet, waarbij de pupillen na een gezamenlijke warming-up (met alle verenigingen) vijf onderdelen hebben gedaan. En ook wij hebben als club een goede stap gezet op weg naar hopelijk het 11e kampioenschap op rij!

Alle uitslagen van deze 1e stedenwedstrijd zijn hier terug te vinden.

De volgende wedstrijd is een ludieke wedstrijd met de pupillen van Haag Atletiek op zaterdag 14 mei (inschrijven kan tot en met 10 mei).
De 2e Stedenwedstrijd in Zutphen staat gepland voor zaterdag 21 mei (inschrijven kan tot en met 9 mei).

Lees meer

Werp3Kamp Circuit Oost Nederland

werp3kamp

Apeldoorn, 13 April -Op vrijdagavond 13 mei wordt de tweede wedstrijd uit de  Werp3Kamp Circuit Oost Nederland georganiseerd bij AV’34.
De wedstrijd is open gesteld voor A/B junioren, senioren en masters.
Neem je aan 3 van de 5 werp3kampen deel, dan doe je mee aan het Circuit en maak je automatisch kans op de eindprijzen.
Volg ons ook op Facebook (https://www.facebook.com/werpdriekamp.circuitoostnederland)! Je leest het laatste nieuws, uitslagen en de actuele tussenstanden!

De andere wedstrijden zijn:
22 april bij Climax in Ede
20 mei bij De Liemers in Zevenaar
3 juni bij Daventria in Deventer
17 juni bij Hanzesport in Zutphen

De wedstrijd begint om 18.30 uur! Meer informatie en inschrijven: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/6553/  .

Meer Info : Werp3Kamp Circuit Oost Nederland

 

 

Lees meer

1e Flitswedstrijd Pupillen

Apeldoorn, 10 april - Gisterochtend was de 1e flitswedstrijd voor Pupillen op onze accommodatie. Een flitswedstrijd is een oefenwedstrijd voor onze eigen pupillen om te oefenen voor de Stedenwedstrijden. De 1e flitswedstrijd was druk bezocht en verliep perfect. De uitslagen zijn inmiddels ook opgemaakt door Paul Roobeek en vind onderstaand:

Uitslag 1e flitswedstrijd 9 april 2016

 

Lees meer