Start beginnerscursus voor de acht van Apeldoorn dinsdag 1 november 2016

Apeldoorn  21 Oktober - Wij starten een speedcursus hardlopen  voor de  “Acht van Apeldoorn” tijdens de Midwinter Marathon op zondag 5 februari 2017 i.s.m. Isokin en Runnersworld Apeldoorn, alsmede de Midwinter Marathon.

Helaas zal er dit jaar geen team vanuit de Stentor zijn. Maar de mogelijkheid

Om te starten voor de “Acht van Apeldoorn”bij onze vereniging AV ’34 blijft bestaan. U gaat kiezen om lekker te  gaan hardlopen, op de baan of  te bewegen in de vrije natuur van het Orderbos.

 

Vanaf dinsdag 1 november (of donderdag 3 november ).  (Aanvang 19.30 uur) starten wij weer met deze nieuwe loopgroep “Acht van Apeldoorn”.

Lees meer

Aankondiging: Spelderholtloop

running-pup

Op 13 november  organiseert Atletiek vereniging AV’34 uit Apeldoorn in samenwerking met Parc Spelderholt op en rond Parc Spelderholt een recreatieve/ sponsor hardloopwedstrijd voor mensen met én mensen zonder functiebeperking. Spelderholt loop 2016

Start/Finish:
Landgoed Spelderholt, Spelderholt 9 te Beekbergen

Starttijden:
500 m en 2000 m 11:00 uur
5 km en 10 km 12.00 uur

Lees meer

Coopertest Trim Apeldoorn

Apeldoorn 18 Oktober – Op dinsdag 25 oktober vanaf 19.30 uur houd Trim Apeldoorn weer een Coopertest op onze baan . Men zal beginnen  met inlopen op het grasveld buiten de rondbaan om dan vervolgens rond 19.45 uur met de Coopertest te beginnen.

Houd dus rekening met de drukte op de baan en na afloop in het clubhuis.

trim apeldoorn

Lees meer

Mijrie coacht Teun naar goud

WB-SGVE-17-klein

Apeldoorn, 12 oktober - Teun Venema is nog maar 11 jaar en al trots bezitter van twee gouden medailles. Hij behaalde de plakken op de 100 en 400 meter sprint van de Special Olympics, de Nederlandse Spelen voor mensen met een verstandelijke beperking. ‘Een topprestatie’, zegt Teuns trainster Mijrie Huiskamp. ‘Te bedenken dat Teun nog maar net begonnen is met atletiek. En de jongste is uit ons team. Dat belooft nog wat.’ Lees hier verder : http://www.samengoedvoorelkaarapeldoorn.nl/mijrie-coacht-teun-naar-goud/

Lees meer

Loenermarkloop – 15 oktober 2016

De Isokin Loenermarkloop is een trailrun over 30 km en 8 en 16 km (trail-prestatieloop)
Het parcours voert door de prachtige Loenermark.

Start en finish: Centrum van Loenen aan de Groenendaalseweg.

Starttijden:

30 km: 12.30 uur
16 km: 12.45 uur
8 km: 12.50 uur

Prijsuitreiking: 15.30 uur in café Den Eijkenboom

Voor meer informatie kijk dan op de site van Isokin Loenermarkloop.

Inschrijven via: https://inschrijven.nl/

Na-inschrijven: Café Den Eijkenboom Beekbergerweg 2 7371 ET Loenen.

Lees meer

Uitnodiging BBQ

Apeldoorn, 1 Oktober -Van Jetske Brinkman ontvingen wij onderstaand bericht. Deze uitnodiging is voor de atleten uit de milagroep, de sprintgroep, de slingergroep, de meerkampgroepen en de allroundgroep.

Uitnodiging bbq av'34

Lees meer

Vrijwilligers gezocht !!!

Vrijwilligers gezocht

Apeldoorn, 29 September -De clubhuis commissie is op zoek naar enthousiaste mensen die bereid zijn om de huidige clubhuiscommissie te versterken. De versterking is nodig om de clubhuis commissie zijn taken nog beter te laten uitvoeren.

Deze taken zijn onder andere:

  • Zorgen voor voldoende barbezetting op de reguliere openingstijden
  • Instructies maken/ bijhouden
  • Inkopen
  • Plannen voor clubhuis verbetering maken, zowel inrichting als werkwijze
  • Administratie bijhouden
  • Etc.

Lees meer

Geen gebruik parkeerkuil

Apeldoorn , 24 September - Op zaterdag 1 Oktober is de parkeerplaats bij de Koning Willem III kazerne gereserveerd voor het Ministerie van Defensie . Hierdoor kunnen wij geen gebruik maken van deze parkeerplaats aan de Sportlaan. Dit is de lager gelegen parkeerplaats aan de Sportlaan. Verzoek is dan ook om hiermee rekening te houden en deze dag elders te parkeren.

Lees meer

Tentenkamp op ons terrein.

Apeldoorn 19 Augustus – Op zaterdag 1 Oktober en Zondag 2 Oktober zal een organisatie een aantal tenten opslaan rond de baan. Hierdoor is beperkte ruimte voor onze activiteiten. Zou iedereen hier rekening mee kunnen houden ?

Lees meer

Chronoloog Clubkampioenschappen

Apeldoorn, 20 september - Zondag aanstaande zijn er weer de jaarlijkse clubkampioenschappen waarvoor iedereen al hard aan het trainen is. Het chronoloog voor de wedstrijd is intussen opgemaakt : Tijdschema CK per categorie 2016

Lees meer

Nationale sportweek van 18 t/m 24 september.

Apeldoorn 20 September -Ook dit jaar organiseren we in Apeldoorn een nationale sportweek van 18 t/m 24 september.

Het thema “Ik neem je mee” is weer verbonden aan deze week.

 

‘Ik neem je mee’ is een initiatief dat bedoeld is om mensen die niet sporten, maar het wel graag willen aan het sporten te krijgen.

Door dit initiatief hebben de niet-sporters ook de kans om zich makkelijker aan te sluiten bij onze vereniging, omdat de drempel

voor deze mensen verlaagd wordt. leden van onze vereniging mogen iemand uitnodigen om deel te nemen aan een training of activiteit.

Onder het motto: neem een maatje mee naar je training, kan dat natuurlijk iedereen zijn, zoals je familie, vrienden, vriend/vriendin of je buren.

 

Daag een ander uit om deze week samen met jou te trainen, maak ze enthousiast en wie weet worden ze lid!

 

 

Lees meer

Gebruik baan Leerplein 055

Apeldoorn 20 september- woensdag 28 september 2016 zijn de Leerplein055 wedstrijden van 9 tot 16.30 uur op de baan.

leerplein 055

Lees meer

CD Junioren Stedenkampioen 2016

Gendringen, 17 september - Trainer Christiaan doet verslag van de stedenwedstrijd : Afgelopen zaterdag zijn de CD Junioren Stedenkampioen 2016 geworden tijdens de wedstrijd bij Atletico’73 in Gendringen. Er deden 14 vereniging en totaal ruim 400 kinderen mee aan de wedstrijd, van ca. 80 van AV’34. We hebben drie keer de 1e plaats (MD1, MD2 en MC2) en vier keer de 3e plaats (JD1, JD2, JC1 en JC2) gehaald. Totaal mochten we 8 bekers mee naar huis nemen. Wat gevierd werd door met z’n allen een ereronde te lopen!

Trainers, juryleden en vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie hulp dit jaar. Ook dankzij jullie heeft onze jeugd het weer super gedaan.

De uitslagen per onderdeel zijn terug te vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/5488/281/

Leon Beekman heeft prachtige foto’s gemaakt van deze wedstrijd!

Lees meer

NK Meerkamp C\D junioren 17-18 september 2016 Zoetermeer

CD-Zoetermeer-01-klein

Zoetermeer, 17 & 18 september - Danielle Rorije verzorgde het verslag: Afgelopen weekend 17 en 18 september hebben 2 atleten van AV’34 meegedaan aan de Klaverblad Nationale CD Meerkamp. Sophia Mulder (MC) en Melchior Treffers (JD) verschenen zaterdag aan de start bij AV Ilion in Zoetermeer.
Beide atleten hebben een goede meerkamp neergezet. Zeker omdat ze beiden nog maar 1e jaars zijn en in het klassement (de 36 beste atleten van Nederland) de 1e en 2 e jaars samen genomen worden. Sophia wist uiteindelijk de 12e plek te bemachtigen met een puntentotaal van 4025 en Melchior hoorde met een mooie 19e plek bij de beste 20 van Nederland. Zijn puntentotaal was 3319, wat voor hem een PR betekende.

Lees meer

10de plaats voor meisjes D bij landelijke finale

landelijke-finale-meisjes-d-junioren-2016

Alpen aan de Rijn, 10 september - Christiaan Wanders verzorgde het volgende verslag : Op zaterdag 10 september is de meisjesploeg van de D-junioren 10e geworden bij de landelijke competitie finale. Het was een fantastische dag die werd geopend met een vlaggenparade en een openingswoord van Femke Pluim. De spanning voor deze wedstrijd zat er goed in, wat soms terug terug te zien was in de prestatie. Er zijn 5 persoonlijke records behaald:

  • Elle wierp bijna 2 meter verder en kwam tot 28.01 meter.
  • Elissa behaalde 1.40m met hoogspringen (10cm pr)
  • Ilse en Nikki verbeterden hun tijd met hordelopen, respectievelijk 10.93s en 13.51s
  • Tess liet de kogel 8cm verder landen op 7.45 meter.

Uiteindelijk hebben ze qua punten hun hoogste score vanuit de voorronden net niet gehaald. We zijn als trainers super trots op het behalen van de finale en de geleverde prestatie door de meisjes! Bekijk snel alle Foto’s van de finale.

Lees meer