Uitslagen Trainingspakken wedstrijd

Apeldoorn, 28 maart - Afgelopen zaterdag 28 maart hebben we de opening gehad van het outdoor seizoen met de traditionele Trainingspakken wedstrijd. Het was een erg gezellige wedstrijd en een goede aftrap voor de rest van het jaar. Alle juryleden en vrijwilligers bedankt voor het helpen tijdens deze wedstrijd. De uitslagen zijn razendsnel opgemaakt door de organisatie : Uitslagen-TPW-2015

 

Lees meer

Meld je aan voor de klussendag

Apeldoorn 25 Maart, Op zaterdag 25 april 2015 houden wij weer onze, ondertussen traditionele, klussendag of misschien beter ‘AV’34 doet’.

klussen

Lees meer

AV altijd met je mee. De AV’34 App.

IMG_1678
Apeldoorn 25 maart  In samenwerking met Yoorsport hebben we een speciale verenigings-app voor AV34 samengesteld, waarmee we als leden, trainers en bestuur nog makkelijker met elkaar kunnen communiceren. Met de app op je smartphone heb je AV34 altijd bij je ! De Yoorsport ClubApp voegt de AV34 website, de AV34 Facebook pagina , deAV34 Twitter pagina samen.

Lees meer

Algemene ledenvergadering

Apeldoorn 24 maart. De ALV van aanstaande dinsdag zal bij agendapunt 11 AV’34 in Beweging een andere vorm hebben dan dat u gewend bent. Wij willen met u in gesprek aan de hand van de volgende stellingen:

 

  1. Een nieuwe baan rechtvaardigt een hogere contributie.
  2. De sponsornaam is belangrijker dan de naam van de vereniging.
  3. Als je geen vrijwilligerswerk doet bij AV’34, ben je verplicht een bijdrage te betalen.

Lees meer

Een onvergetelijke 27e editie van de Scholierencross

Apeldoorn 21 maart - Vandaag vond alweer de 27e Scholierencross plaats op het middenterrein van het Orderbos. In totaal waren 1800 scholieren van 43 verschillende scholen ingeschreven voor deze crosswedstrijd. En een echte cross werd het, want in de ochtend kwam er nog geregeld veel regen naar beneden. Het parcours werd hierdoor op sommige plaatsen erg modderig en glad, maar het was wel prima begaanbaar. Gelukkig klaarde het in de middag op en moesten alleen de meisjes uit groep 4 nog in een regenbui hun wedstrijd volbrengen. Mede door de regen waren er extra kleurrijke partytenten van de scholen aanwezig, zagen we veel kleurige paraplu’s en was het daardoor een prachtig gezicht op het terrein. En het was ook erg druk, want alle scholieren hadden veel ouders/verzorgers, opa’s/oma’s en leerkrachten meegenomen om ze aan te moedigen.

De organisatie is erg tevreden over de opkomst en het verloop van de Scholierencross. Ook de bijbehorende clinic op de atletiekbaan werd erg druk bezocht door veel enthousiastelingen en hopelijk zien we veel van deze kinderen binnenkort terug bij een van de trainingen op woensdagmiddag of zaterdagochtend. Voor meer informatie over de pupillentrainingen kun je contact opnemen met Niels van Leeningen via niels19@hotmail.com.

De organisatie wil in ieder geval graag alle hardwerkernde medewerkers, de sportieve scholieren en de enthousiaste toeschouwers bedanken voor alle hulp en medewerking. Het was een onvergetelijke dag!

Alle uitslagen vind je hieronder:

Uitslagen Jongens Groep 3
Uitslagen Jongens Groep 4
Uitslagen Jongens Groep 5
Uitslagen Jongens Groep 6
Uitslagen Jongens Groep 7
Uitslagen Jongens Groep 8
Uitslagen Meisjes Groep 3
Uitslagen Meisjes Groep 4
Uitslagen Meisjes Groep 5
Uitslagen Meisjes Groep 6
Uitslagen Meisjes Groep 7
Uitslagen Meisjes Groep 8

Uitslag Scholenklassement 2015

Ruim 1300 foto’s van de 27e Scholierencross kun je vinden op onze fotosite.

Lees meer

Trainers staan er goed gekleed bij!

Apeldoorn,21 Maart. Onderstaand bericht ontvingen we van Erik Polman.

Om meer uniformiteit en professionaliteit naar buiten uit te stralen, zijn alle trainers van AV ’34 in nieuwe kledij gestoken. Bij trainingen en wedstrijden zij de trainers nu goed herkenbaar.

TrainersNew2

Lees meer

Vrijwilligers gezocht voor de Trainingspakkenwedstrijd

DualmeetAV34Haag2014

Apeldoorn, 8 maart - Het Wedstrijd Organisatie Comité wil graag uw aandacht vestigen op de komende trainingspakkenwedstrijd: De dagen worden langer en het trainen geschiedt voor steeds meer atleten in het natuurlijk licht. Dat betekent dat de lente eraan komt, maar ook dat het outdoorseizoen wordt geopend! Traditiegetrouw start bij ons het outdoorseizoen met de trainingspakkenwedstrijd. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 28 maart. Aanmelden doe je eenvoudig via jouw trainer of trainster. Let op inschrijven kan tot 21 maart.

Nog niet klaar voor het wedstrijdseizoen, maar wil je wel de handen uit de mouwen steken? We zoeken nog mensen die mee willen helpen om deze wedstrijd tot een succes te maken. Vaders, moeders, ooms, tantes, wie dan ook, met jullie hulp kunnen we de atleten begeleiden om een goede basis voor de rest van de wedstrijden te leggen. Een paar uur kan al verschil maken en alle hulp is dan ook welkom. Aanmelden voor jurytaken kan bij Hans Overbeek: overbeekhans@hotmail.com

Het weer hebben we niet in de hand, maar met elkaar maken we er een mooie wedstrijd van!

Lees meer

Beginnerscursus Nordic Walking

nw-2015-brochure

Apeldoorn, 17 maart - Als je soms iemand weet die de het voorjaar meer wil gaan bewegen en er over denkt om fijn te gaan sporten en lekker fit naar de zomer toe wil leven, geef dan de mail met bijlage even door aan deze persoon. Hierin staat de nodige informatie over de nieuwe beginnerscursus die weer van start gaat en wel op zaterdag 11 april 2015 de aanvangstijd is 9.00 uur vanaf de atletiekbaan. Je bent dan ruim een uur bezig om de techniek van het Nordic Walken onder de knie te krijgen.

Iedereen die aan de cursus wil deelnemen kan zich nu opgeven, dit kan per telefoon, 055-8442229 of per email j.warmels@chello.nl

Meer informatie kan je vinden in deze Brochure Beginners Cursus NW. Aarzel niet, wacht niet te lang en geef deze informatie zo snel mogelijk door. Met vriendelijke groet namens de Stuurgroep Nordic Walking, Bert Mentink

Lees meer

Voordracht nieuwe bestuursleden

Apeldoorn, 15 Maart - Benno Oderkerk (bestuurslid sponsoren) en Carla van Megen (secretaris) hebben beide aangegeven dat zij tijdens de Algemene Ledenvergadering op 24 maart a.s. zullen aftreden en niet herkiesbaar zijn.

Lees meer

Wedstrijd Kalender 2015

Apeldoorn, 14 maart - Het WOC heeft de volgende definitieve wedstrijdkalender voor de wedstrijden die AV’34 (mede)organiseert opgemaakt:

10-januari Midwinter Kogelslingerwedstrijd
17-18 januari Intersport Jonker CD indoorspelen
31 januari 4e competitiecross
1 februari Midwinter marathon
14 februari NK indoor meerkamp masters
21-22 februari NK indoor Senioren individueel
28-februari NK indoor Junioren
8 maart Open stedenwedstrijd Pupillen
21 maart Scholierencross
28 maart Trainingspakkenwedstrijd
11 april Flitswedstrijd pupillen
15 mei Werp3Kamp
16 mei Paleis het Loo loop (stichting ‘k Leef) (Wim van Beek)
23 mei Flitswedstrijd pupillen
29 mei Prestatieloop Woningbouwvereniging + BBQ (Wim van Beek)
13 juni Kogelslingeren
27 juni Stedenwedstrijd C/D junioren
12 september Finale Stedenwedstrijd pupillen
27 september Clubkampioenschappen
2 oktober Asselse 2 mijl
10 oktober Isokin Loenermarkloop

Lees meer

Indoorwedstrijd C/D-junioren op zondag 8 maart in Dortmund

Karma van Riel Nr162

Dortmund, 8 maart - Wil la Rivière heeft het volgende verslag en de uitslagen opgemaakt van de indoorwedstrijd van afgelopen zondag : Op zondag 8 maart vertrokken 12 C en 26 D-junioren 6 trainers en 1 ouder met de bus uit Apeldoorn naar Dortmund. De C/D-junioren hebben meegedaan met een internationale indoorwedstrijd in Dortmund. Junioren uit Polen, Zweden, Hongarije, Servië, Duitsland en Nederland kwamen aan de start.
Hoe mooi is het dan als je als atleet van AV’34 een nieuw clubrecord hoogspringen neerzet. Dit lukte Karma. Hij sprong 1.62, een geweldige hoogte voor een D-junior. Wel leuk en heel toevallig dat zijn startnummer 162 was (zie de foto).

Lees meer

5e editie Intersport Jonker Open Stedenwedstrijd Indoor voor Pupillen is groot succes!

Apeldoorn, 9 maart - Gisteren werd de laatste wedstrijd van dit winterseizoen georganiseerd in Omnisport. Maar liefst 440 pupillen mochten aantreden in de atletiektempel van Nederland. Onder deze grote hoeveelheid pupillen bevonden zich 104 AV’34-ers. Al deze pupillen deden een vierkamp, waardoor we 1760 startmomenten hadden op een dag!! Op sommige momenten was er onzettend veel spektakel met maar liefst 10 onderdelen die gelijktijdig aan de gang waren.

Met zoveel deelnemers, maar ook nog eens 160 medewerkers (ook heel veel trainers, jeugd-atleten, juryleden en ouders/verzorgers van AV’34) en zo’n 600 toeschouwers was het een groot festijn. De sfeer was bijzonder gezellig, de prestaties onwijs goed en alles verliep vlekkeloos.

Een pupil van AV’34 mocht op de hoogste trede van het podium plaatsnemen na afloop van de wedstrijd. Imme Velthuis won bij de meerkamp bij de meisjes pupillen mini.

Een mooi sfeerfilmpje van deze wedstrijd vind je op het youtube-kanaal van de AV’34 jeugd.
Alle uitslagen en meer links naar foto’s en filmpjes vind je op www.indoorapeldoorn.nl. Houd deze website de komende week goed in de gaten, want er zal nog veel beeldmateriaal worden aangevuld.

Via deze weg willen wij graag nog even alle medewerkers, sponsoren, atleten, toeschouwers en alle andere betrokkenen bedanken voor alle enthousiaste hulp. Mede dankzij jullie is deze 5e editie weer een groot succes geworden!

Lees meer

Verslag van de eerste bijeenkomst (para)medisch geschoolde leden van AV’34

Apeldoorn 8 maart. Na een aankondiging op de website en de promotie door alle trainers van AV’34 zijn we met zo’n vijftien mensen bij elkaar gekomen op 3 maart jl. Het was een leuke diverse groep met sponsoren, een ouder van twee jeugdleden, mensen die werkzaam zijn in het ziekenhuis op diverse afdelingen, een huisarts en natuurlijk diverse paramedici van sportmassage tot ademtherapie. Na een voorstelrondje, zijn we in subgroepen gaan brainstormen over vier onderwerpen:

- Hoe kan de structuur van medische zaken in en rondom AV’34 vormgegeven worden?

- Hoe kunnen we de vele hardlopers die bij AV’34 komen lopen, ook aan het lopen houden?

- Hoe kunnen we inhoud geven aan meer betrokkenheid bij leden die enige tijd niet op de club komen?

- Hoe zou een extra paramedische service voor onze leden er uit kunnen zien?

Ieder subgroepje heeft zijn eerste ideeën en aandachtsgebieden gepresenteerd aan de groep. In de komende weken werken we verder aan het concretiseren van onze ideeën. Daarna gaan we verslag uitbrengen aan de club. Waar we dan staan weten we nu nog niet. We zijn geen werkgroep, we hadden afgelopen dinsdag plezier in het delen van onze ideeën. Zolang het leuk blijft is de kans zeker aanwezig dat wij ermee doorgaan en ook dat we andere leden bij onze ideeën willen betrekken.

Ben je (para)medisch geschoold en wil je nu al aanhaken? Dat kan, mail of bel Han de Regt 06-41118327 / han.de.regt@business-ballgame.nl. Han is bestuurslid vrijwilligersbeleid met als insteek leden op een geheel nieuwe manier bij de club te betrekken.

Lees meer

Ituah naar Afrikaanse jeugd kampioenschappen

Apeldoorn, 2 maart - Trainer Hidde Egbers gaat samen met Ituah naar de Afrikaanse Jeugd kampioenschappen, van Hidde ontvingen we hierover de volgende informatie : “Vanavond om 22u00 vertrekken Ituah en ik richting Ethiopie. Eerst een overstap in Dubai en dan door naar Addis Ababa. Dinsdagmiddag komen we aan. Ituah mag donderdag en vrijdag aan de bak want dan staat de 10-kamp op het programma. Nigeria gaat met een team van 33 atleten, waarvan 18 vrouwen en 15 mannen. Het laatste nieuws kan men via mijn facebookpagina volgen. Daarnaast is er ook een facebookpagina genaamd ‘African Athletics United’ waar het een en ander op staat.”

Lees meer