Finale crosscompetitie 2015-2016

Rhenen, 1 februari - De eerste drie competitiecrossen werden in het afgelopen winterseizoen gelopen onder goede omstandigheden, maar zaterdag waren het tijdens de finale dan eindelijk echte crossomstandigheden. Regen, modder, plassen, heuvels, dus alles wat erbij hoort. En veel prijzen, want onze pupillen stonden er al goed voor na de drie voorgaande crossen. En ze liepen nu ook weer prima en zo pakten we als club menig medaille. De klassementen werden gewonnen door Jesper Roobeek (JPD), Lynn Oosterhuis (MPB), Isa van Puffelen (MPA1), Sep de Jong (JPA1), Tess van Randtwijk (MD1), Estelle Bruins (MD2) en Sophia Mulder (MC). Daarnaast waren er nog dertien podiumplaatsen voor AV’34 in het klassement en stonden er ongelooflijk veel atleten heel goed in het klassement.

Alle uitslagen van de cross in Rhenen vind je hier.
Het totaalklassement vind je hier.

Lees meer

Uitreiking van de sportpenningen

IMG_2571

Apeldoorn, 27 januari - Uitreiking van de sportpenningen van de gemeente Apeldoorn: Eelco sportman van het jaar, Jip ere-burger en Lauri genomineerd! Danique en Melissa, Bas en 8 masters (Monique, Martien, Arnout, Tilly, Ronald, Ard, Alma en Ad) die een sportpenning kregen!

Lees meer

Extra algemene ledenvergadering

Geachte leden,

Zoals als al eerder aangekondigd is op donderdag 28 januari een extra algemene ledenvergadering i.v.m. het stoppen van het av’34 bestuur.

Agenda voor deze avond:

  • Korte uitleg van de situatie;
  • Aanstellen van kandidaten voor bestuur;
  • Doelstellingen bestuur korte termijn.

Pierre van Rijn zal deze vergadering voorzitten en Carla van Megen notuleren.

Onder lees meer motivatie en achtergrond van de kandidaten.

Met vriendelijke groet,
Namens werkgroep

Jeroen van Riel, Roel Visser, Leo Poen, Adriaan Saman, René Derksen, Minke Hilgenberg, Ronald van Ingen, Wim van Beek, Pierre van Rijn

Lees meer

3e competitiecross in Ede

Apeldoorn, 11 januari - Gisteren was het weer tijd voor een grote groep crosslopers van AV’34 om af te reizen naar Ede voor de 3e competitiecross. Het parcours was langer dan bij de andere wedstrijden en dat zorgde toch ook voor enkele verschuivingen in de uitslag t.o.v. de voorgaande twee crossen. Onze atleten hebben weer alles gegeven en sommigen zijn na 3 van de 4 competitiecrossen al zeker van de overwinning of een plaats op het podium. Maar toch zal het voor velen bij de volgende cross op zaterdag 30 januari in Rhenen nog spannend worden en zal iedereen er weer vol voor (moeten) gaan!

De volledige uitslagen van de 3e competitiecross vind je hier.

Lees meer

1e Beginnerscursus 2016 Nordic Walking

nordic-beginners

Heeft u goede voornemens
1e Beginnerscursus 2016
Nordic Walking gaat van start

Vanaf nu kunt u zich weer aanmelden voor deze nieuwe cursus die start op zaterdag 23 januari, van 9.00 tot 10.15 uur. Deze nieuwe beginnerscursus Nordic Walking gaat van start bij AV’34 in het Orderbos.

Doe mee en meld u aan!!
Met anderen en onder professionele begeleiding krijgt u de kans een goede basis te leggen om deze prachtige betaalbare sport onder de knie te krijgen of te houden. Iedereen die aan de cursus wil deelnemen kan zich nu opgeven, dit kan per telefoon, 055-8442229 of per email: av34nw2015@gmail.com

Lees meer

Testloop Midwintermarathon

Zondag 24 januari organiseert AV ’34 de testloop voor de Midwinter Marathon.

Start is aan de Loolaan bij de Helicon school.
Kosten zijn €2,= . Koffie en thee na afloop met muziek (inbegrepen bij die € 2).

De testloop is de ideale voorbereiding voor het verkennen van het parcours.
De afstanden zullen in verschillende groepen met verschillende snelheden gelopen worden.

1e start 09.00 uur Asselronde (9, 10, 11, of 12 km/u)
2e start 09.30 uur Minimarathon (8, 9, 10 of 11 km/u)
3e start 10.00 uur Acht van Apeldoorn (<8, 8, 9 of 10 km/u) De testloop is toegankelijk voor alle deelnemers aan de Midwinter Marathon Start+Finish: Helicon School – Loolaan 69, 7314 AH Apeldoorn De briefing over de groepen zal in de school plaats vinden. Er is geen douche/kleedruimte aanwezig. Wel is er een toilet. Parkeeergelegenheid aan de Loolaan of in de omgeving.

Lees meer

Terugtreden bestuur AV’34

Beste leden,

Wij hebben besloten om per direct terug te treden als bestuur van AV’34.
Door ons zijn stappen gezet om de accommodatie en de organisatie te vernieuwen. Helaas bleek er onvoldoende draagvlak voor dit bestuur te zijn. Wij danken de leden en speciaal de vrijwilligers voor de samenwerking.

Miriam Trommelen, Janny Bos, Adriaan Saman, Erik Polman

Lees meer

AV ’34 On Tour – Kroondomeinen

Apeldoorn, 10 januari
Loop mee met de AV ’34 On Tour door de kroondomeinen op 10 januari 2016

Net als vorig jaar organiseren we weer de AV ’34 On Tour door onze prachtige kroondomeinen.
De routes zijn weer gereed. Café de Hamer en wij rekenen weer op een grote opkomst vanuit AV ’34.

ontour2015

Voor de hardlopers zijn er 4 afstanden uitgezet.

8 km – start 10:00 uur
13,5 km – start 10:00 uur
18 km – start 9:30 uur
25 km – start 9:00 uur

Alles routes starten vanaf de Parkeerplaats aan de Wieselseweg.
Rust en herstelpunt na de loop is in Café de Hamer.

Meer informatie en aanmelden is bij de agenda beschrijving te vinden.

Lees meer

Kogelslingerwedstrijd 9 januari afgelast

kogel_slingeren

Apeldoorn, 2 januari - Helaas moeten we je informeren dat de Midwinter Kogelslingerwedstrijd op 9 januari a.s. bij AV34 Apeldoorn is afgelast. De reden van afgelasting is dat de slingerkooi is afgekeurd en de wedstrijd daarmee niet door de Atletiekunie wordt erkend. Eventuele records worden hierdoor niet geregistreerd en de geworpen afstanden tellen niet mee, hetgeen van belang kan zijn bij inschrijving voor NK’s. Daarnaast wordt de wedstrijd niet gedekt door de daarvoor bedoelde verzekeringen.

Komende periode zal bepaald worden of en hoe we de situatie kunnen verbeteren om later dit jaar alsnog een kogelslinger wedstrijd te kunnen organiseren.

Hartelijke groet
WOC AV’34 Apeldoorn

Lees meer

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 9 januari

champagne-knal-2015

Apeldoorn, 1 januari - Het bestuur van AV’34 wenst u een goed, gezond en sportief 2016 toe! We nodigen jullie graag uit voor de nieuwjaarsreceptie op zaterdag 9 januari om 10:30 in ons clubhuis.

nieuwjaar

Lees meer

Testwedstrijd Omnisport

omnisport-dec-2015

Apeldoorn, 18 december - Afgelopen vrijdag 18 december mochten de junioren, senioren en masters aantreden voor een testwedstrijd in het Omnisport. Om ongeveer tien over acht klonk het eerste startschot op de 60m, waarbij de series waren ingedeeld op een geschatte tijd, alle categoriën door elkaar. Het was een hele ontspannen en gezellige wedstrijd en een prima gelegenheid om te kijken waar je staat bij aanvang van het indoorseizoen. De uitslagen zijn hieronder terug te vinden.

Lees meer

Flitswedstrijd pupillen in Omnisport

Apeldoorn, 18 december - Vanavond hebben een groot aantal pupillen een mooie flitswedstrijd mogen afwerken in het Omnisportcentrum. Binnen 2 uur tijd mochten zo’n 80 pupillen een vier- of vijfkamp afwerken. Het was een gezellige bedoening met veel pupillen, trainers en juryleden op het wedstrijdterrein en vele ouders/verzorgers op de tribunes.

Heel veel dank aan iedereen die heeft mee geholpen met deze wedstrijd!

De uitslagen zijn te vinden op Uitslagen flitswedstrijd indoor pupillen 18 december 2015.

Foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Jaap-Jan Daverschot, zijn hier te vinden.
Foto’s van deze wedstrijd, gemaakt door Arjan Bruggink, vind je op de AV’34-fotosite.

Lees meer

Aankondiging Nieuwjaars Kogelslingerwedstrijd

kogel_slingeren

Apeldoorn, 16 december - Op 9 januari organiseren wij op de baan van AV’34 weer de jaarlijkse nieuwjaars kogelslingerwedstrijd. We verdelen de wedstrijd weer in 2 groepen van maximaal 15 atleten. We beginnen om 12 uur met de eerste groep, tussendoor hebben we soep met broodjes en om 14.00 uur start groep 2. Er is dus plaats voor maximaal 30 atleten. Schrijf je snel in want vol is vol helaas.

Inschrijvingen naar: wedstrijdsecretariaatav.34@gmail.com

Lees meer

Vacature penningmeester

Voor onze bloeiende vereniging zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe penningmeester in verband met het vertrek van de huidige. Als penningmeester zoeken we een manager, een teamplayer, een communicator en een vernieuwer, met ervaring en ideeën voor het inrichten van een efficiënte financiële organisatie.
De penningmeester neemt zitting in het dagelijkse bestuur en heeft verder de volgende taken:

  • verantwoordelijk voor de financiële administratie
  • opstellen van de begroting
  • beheer van de verzekeringen
  • verzorgen van subsidieaanvragen
  • maandelijks verslaglegging aan het bestuur
  • toezicht houden op de financiële verslagen van de commissies (wedstrijdcommissie, sponsorcommissie, clubhuiscommissie, ledenadministratie) die elk volgens een eigen begrotingen met een eigen penningmeester werken

Wij komen graag in contact met leden die een uitdaging zien in deze functie. Ook wanneer iemand uit uw netwerk geïnteresseerd is, horen wij dit graag.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met sponsoring@av34.nl of met één van de bestuursleden.

Lees meer