Uitslagen midwinter kogelslingerwedstrijd

kogel_slingeren

Apeldoorn, 10 januari - Het heeft even geduurd maar hier zijn ze dan eindelijk de uitslagen van de kogeslingerwedstrijd. Feronia van Riel van het wedstrijdsecretariaat maakte het volgende verslag en de uitslagen op : “Afgelopen zaterdag 10 januari vond de midwinter kogelslingerwedstrijd plaats op het terrein van AV’34, de atleten waren ingedeeld in 2 groepen, een van 8 en een van 9 atleten. Ondanks de enorme regenval was het een gezellige wedstrijd, tevens was er voor een heerlijke lunch gezorgd met soep en broodjes, koffie, thee en sap. Veel lof voor de juryleden, Paul, Frits, Jaap en dhr Jeukens,die geheel vrijwillig (en onverwacht) de wedstrijd tot een goed resultaat hebben gebracht, veel dank hiervoor.”

Lees meer

Eelco Sintnicolaas en Dafne Schippers atleten van 2014

Papendal, 22 januari - Eelco Sintnicolaas en Dafne Schippers zijn verkozen tot Nederlandse atleten van 2014. Kenny van Weeghel is uitgeroepen tot para-atleet van het jaar en Nadine Visser tot talent van 2014. Dat is donderdagavond bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Atletiekunie.

Lees meer

Oproep (para)medische leden van AV’34

Apeldoorn, 21 januari - We zijn op dit moment een inventarisatie aan het doen van alle leden van AV’34 met een (para)medische achtergrond. Heb jij een (para)medische achtergrond, stuur dan een mailtje naar han.de.regt@business-ballgame.nl (bestuurslid AV34). Je ontvangt dan een reactie met de eerste ideeën en plannen om de (para)medische leden van AV’34 te verbinden.
We horen graag van je.
Han de Regt
Jeanneke Bruning

Lees meer

Sprint-horden indoor Galgenwaard

Galgenwaard-indoor-2015-60mH_ML

Galgenwaard, 10 januari - Alma Hollen is samen met Merel (meisjes B1) op 10 januari naar Galgenwaard afgereisd voor een indoor wedstrijd. Alma maakte het volgende verslag : “Waar het vrijdagavond in Galgenwaard anders zo druk is, zo rustig is het bij een ochtendwedstrijd. Maar ja, je moet dan wel vroeg op! Met het weer van vandaag (storm en regen) is het wel heerlijk om een indoorwedstrijd te hebben. En Galgenwaard ligt maar op 50 autominuten afstand. De gymnastiekvloer die in deze pijpenla-hal ligt, vereist botte puntjes; geeft een goede grip en akoestische begeleiding bij het lopen. De volgorde is mooi: eerst de 60 m sprint en na een pauze de 60 m horden.

Lees meer

AV ’34 On Tour – Kroondomeinen verslag en foto’s

Apeldoorn, 11 januari – Met ongeveer 170 hardlopers en Nordic walkers mag de AV ’34 On Tour weer een succesvol evenement genoemd worden. Tijdens het evenement zijn er veel foto’s gemaakt.

De gemaakte foto’s zijn te vinden op de fotosite.

Voor een uitgebreid verslag van Marcel Hendriks, zie bij Lees meer

Lees meer

3e competitiecross in Ede

Ede, 11 januari - Gisteren hebben weer heel veel atleten namens AV’34 deelgenomen aan de 3e competitiecross uit het BVC-circuit. De wedstrijd vond plaats in de bossen rond Ede. Ondanks de harde wind was het parcours perfect begaanbaar en met de regen viel het reuzemee. Het was dan ook heerlijk crossweer en er werd goed gepresteerd. Er waren wel een aantal verrassende uitslagen t.o.v. de vorige twee crossen, maar dat maakt de competitie natuurlijk ook wel weer erg leuk.

De uitslagen van de cross in Ede vind je hier.

Een sfeerfilmpje van de pupillen in Ede, gemaakt door Stijn Jansonius, vind je hier.

Lees meer

Persoonlijke Records D-junioren verbeterd

prs-djunioren-2014-klein

Apeldoorn, 9 januari - Wil la Rivière heeft afgelopen seizoen alle prestaties van de D-junioren bijgehouden. Wil maakte hiervan het volgende verslag : De trainers van de D-junioren hebben In het zomerseizoen 2014 voor het eerst bijgehouden hoeveel persoonlijke records zijn behaald. Per categorie, 1e en 2e jaars, meisjes en jongens, zijn de records opgeteld over 13 wedstrijden.
De besten, vijf meisjes en jongens, zijn door de trainers in het zonnetje gezet en hebben een oorkonde ontvangen.

Lees meer

Groepsindeling Kogelslingerwedstrijd 10 januari

Apeldoorn, 8 januari - Zaterdag 10 januari 2015 organiseert de WOC weer de midwinter kogelslingerwedstrijd. De groepsindeling is terug te vinden onder lees meer.

Lees meer

Testloop Midwinter Marathon

Midwinter Marathon

Apeldoorn, 5 januari - De Apeldoornse Atletiekvereniging AV ‘34 organiseert in samenwerking met Runnersworld Apeldoorn en Ten Tije sport & wellness beleving op zondag 18 januari 2015 de Midwinter Testrun. Alle informatie over deze testloop : PersberichtTestloop2015.

Lees meer

AV’34 On Tour – Kroondomeinloop

Kroondomeinloop2015

Apeldoorn, 30 december - Hier een aankondiging van AV’34 On Tour door Marinus de Vos en Marcel Hendriks; Beste lopers, Na een fantastische witte oudejaarsloop in Loenen, is het weer tijd voor de traditionele nieuwsjaarsloop in de Kroondomeinen. We gaan op 11 januari weer met AV ’34 On Tour!

Hieronder vindt je meer informatie over de On Tour en de link naar het inschrijfformulier.

AV ’34 On Tour – Kroondomeinloop – 11 januari 2015 De uitgezette routes voeren de lopers langs diverse bezienswaardigheden in de kroondomeinen van paleis het Loo. Na afloop is het weer verzamelen en gezellig bijkletsen in Café de Hamer. Voor elke afstand zijn er minimaal 2 begeleiders, zodat we de groep nog eventueel kunnen splitsen.

Lees meer

Indoorwedstrijd Pupillen in Dronten

29 december, Dronten - 23 pupillen van AV’34 hebben vanochtend hun kerstvakantie kort onderbroken met deelname aan de 6e Solana Indoorwedstrijd in Dronten. Het was een gezellige wedstrijd waarin goed gepresteerd werd. Het is en blijft natuurlijk altijd lastig vergelijken als je onderdelen als 30 meter sprint en bijvoorbeeld balwerpen doet, die verder niet zo vaak op het programma staat.

Maar onze pupillen namen ook nog enkele prijzen mee naar huis. Robine Lenters won bij de meisjes C. Melchior Treffers (JPA2) en Maikel Potkamp (JPB) werden beide tweede in hun categorie en Mika Naber (JPB) kreeg de derde prijs.

Alle uitslagen zullen snel op de site van AV Flevo Delta worden gepubliceerd.
Stijn Jansonius heeft weer een filmpje van de wedstrijd gemaakt, welke hier te vinden is.

Lees meer

Verslag flitswedstrijd CD-junioren

Apeldoorn, 22 december - Van Adriaan Saman ontving de webredactie het volgende verslag van de flitswedstrijd; “Vrijdag 19 december hebben de CD-junioren hun jaarlijkse flitsindoorwedstrijd in het Omnisport gehad. Door de beginnende kerstvakantie was het minder druk dan verwacht, maar nog altijd maakten zo’n 70 atleten hun opwachting. Als begeleider van de C-junioren jongens had ik te maken met 16 gemotiveerde atleten. Ze konden meedoen aan de 60 meter sprint, 60 meter horden, 800 meter, kogelstoten en verspringen. Vijf onderdelen die in ruim 3 uur met wisselend succes afgewerkt werden.
De meeste atleten verbeterden meerdere PR’s en vooral de indoor PR’s werden veel verbeterd! Helaas waren er een paar uitvallers met een blessure of uit voorzorg met lichte pijntjes. Het was een overzichtelijke wedstrijd waar de atleten het beste uit zichzelf konden halen in een gemoedelijke sfeer. Volgend jaar doen de atleten graag weer mee! Het was een gezellige, goed georganiseerde en sportieve avond!”

Uitslagen van de flitswedstrijd zijn hier terug te vinden.

Lees meer

Indoorflitswedstrijd voor CD-junioren

Apeldoorn, 19 december - Christiaan Waanders maakte het volgende verslag met de uitslagen van de flitswedstrijd: Afgelopen vrijdag hebben de CD-junioren hun jaarlijkse flitsindoorwedstrijd in het Omnisport gehad. Door de kerstvakantie was het minder druk dan verwacht, maar nog altijd maken ca. 70 atleten hun opwachting. Ze konden meedoen aan 60 meter, 60 meter Horden, 600 of 800 meter, kogelstoten en verspringen. Al met al een aardig programma. Het was een gezellige en zeer sportieve avond, vele PR’s zijn weer verbeterd. Bij deze willen we ook alle trainers, juryleden en overige vrijwilligers bedanken voor hun inzet! Fijn Feestdagen en alvast een sportief 2015!

Uitslagen Indoor OSC-13dec2014

Rinus Groen maakte de volgende foto’s van de flitswedstrijd.

Lees meer