Geen gebruik parkeerkuil

Apeldoorn , 24 September - Op zaterdag 1 Oktober is de parkeerplaats bij de Koning Willem III kazerne gereserveerd voor het Ministerie van Defensie . Hierdoor kunnen wij geen gebruik maken van deze parkeerplaats aan de Sportlaan. Dit is de lager gelegen parkeerplaats aan de Sportlaan. Verzoek is dan ook om hiermee rekening te houden en deze dag elders te parkeren.

Lees meer

Tentenkamp op ons terrein.

Apeldoorn 19 Augustus – Op zaterdag 1 Oktober en Zondag 2 Oktober zal een organisatie een aantal tenten opslaan rond de baan. Hierdoor is beperkte ruimte voor onze activiteiten. Zou iedereen hier rekening mee kunnen houden ?

Lees meer

Chronoloog Clubkampioenschappen

Apeldoorn, 20 september - Zondag aanstaande zijn er weer de jaarlijkse clubkampioenschappen waarvoor iedereen al hard aan het trainen is. Het chronoloog voor de wedstrijd is intussen opgemaakt : Tijdschema CK per categorie 2016

Lees meer

Nationale sportweek van 18 t/m 24 september.

Apeldoorn 20 September -Ook dit jaar organiseren we in Apeldoorn een nationale sportweek van 18 t/m 24 september.

Het thema “Ik neem je mee” is weer verbonden aan deze week.

 

‘Ik neem je mee’ is een initiatief dat bedoeld is om mensen die niet sporten, maar het wel graag willen aan het sporten te krijgen.

Door dit initiatief hebben de niet-sporters ook de kans om zich makkelijker aan te sluiten bij onze vereniging, omdat de drempel

voor deze mensen verlaagd wordt. leden van onze vereniging mogen iemand uitnodigen om deel te nemen aan een training of activiteit.

Onder het motto: neem een maatje mee naar je training, kan dat natuurlijk iedereen zijn, zoals je familie, vrienden, vriend/vriendin of je buren.

 

Daag een ander uit om deze week samen met jou te trainen, maak ze enthousiast en wie weet worden ze lid!

 

 

Lees meer

Gebruik baan Leerplein 055

Apeldoorn 20 september- woensdag 28 september 2016 zijn de Leerplein055 wedstrijden van 9 tot 16.30 uur op de baan.

leerplein 055

Lees meer

CD Junioren Stedenkampioen 2016

Gendringen, 17 september - Trainer Christiaan doet verslag van de stedenwedstrijd : Afgelopen zaterdag zijn de CD Junioren Stedenkampioen 2016 geworden tijdens de wedstrijd bij Atletico’73 in Gendringen. Er deden 14 vereniging en totaal ruim 400 kinderen mee aan de wedstrijd, van ca. 80 van AV’34. We hebben drie keer de 1e plaats (MD1, MD2 en MC2) en vier keer de 3e plaats (JD1, JD2, JC1 en JC2) gehaald. Totaal mochten we 8 bekers mee naar huis nemen. Wat gevierd werd door met z’n allen een ereronde te lopen!

Trainers, juryleden en vrijwilligers ontzettend bedankt voor jullie hulp dit jaar. Ook dankzij jullie heeft onze jeugd het weer super gedaan.

De uitslagen per onderdeel zijn terug te vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/5488/281/

Leon Beekman heeft prachtige foto’s gemaakt van deze wedstrijd!

Lees meer

NK Meerkamp C\D junioren 17-18 september 2016 Zoetermeer

CD-Zoetermeer-01-klein

Zoetermeer, 17 & 18 september - Danielle Rorije verzorgde het verslag: Afgelopen weekend 17 en 18 september hebben 2 atleten van AV’34 meegedaan aan de Klaverblad Nationale CD Meerkamp. Sophia Mulder (MC) en Melchior Treffers (JD) verschenen zaterdag aan de start bij AV Ilion in Zoetermeer.
Beide atleten hebben een goede meerkamp neergezet. Zeker omdat ze beiden nog maar 1e jaars zijn en in het klassement (de 36 beste atleten van Nederland) de 1e en 2 e jaars samen genomen worden. Sophia wist uiteindelijk de 12e plek te bemachtigen met een puntentotaal van 4025 en Melchior hoorde met een mooie 19e plek bij de beste 20 van Nederland. Zijn puntentotaal was 3319, wat voor hem een PR betekende.

Lees meer

10de plaats voor meisjes D bij landelijke finale

landelijke-finale-meisjes-d-junioren-2016

Alpen aan de Rijn, 10 september - Christiaan Wanders verzorgde het volgende verslag : Op zaterdag 10 september is de meisjesploeg van de D-junioren 10e geworden bij de landelijke competitie finale. Het was een fantastische dag die werd geopend met een vlaggenparade en een openingswoord van Femke Pluim. De spanning voor deze wedstrijd zat er goed in, wat soms terug terug te zien was in de prestatie. Er zijn 5 persoonlijke records behaald:

  • Elle wierp bijna 2 meter verder en kwam tot 28.01 meter.
  • Elissa behaalde 1.40m met hoogspringen (10cm pr)
  • Ilse en Nikki verbeterden hun tijd met hordelopen, respectievelijk 10.93s en 13.51s
  • Tess liet de kogel 8cm verder landen op 7.45 meter.

Uiteindelijk hebben ze qua punten hun hoogste score vanuit de voorronden net niet gehaald. We zijn als trainers super trots op het behalen van de finale en de geleverde prestatie door de meisjes! Bekijk snel alle Foto’s van de finale.

Lees meer

Jongens pakken podium bij landelijke finale

jongens-b-finale-2016

Dronten, 4 september - Danique de Haan maakte het volgende verslag van de finale wedstrijd in Dronten: Zondag 4 september stond de landelijke finale-B competitie op het programma. Zowel de jongens als de meiden hadden zich hiervoor geplaats (wat best uniek is). We gingen vol gas naar Dronten, waar vervolgens iedereen enthousiast aan de start van zijn/haar onderdeel verscheen. Iedereen ging er maximaal voor. Soms werden we even terug geblazen door de wind, maar dat maakte de prestaties er niet minder om. Zo startte Lars Woudenberg erg goed op de horde (15,58s) en slingerde de discus (38,37m) naar een mooie afstand. Lauri Hulleman pakte ook heel wat punten bij zowel het hoogspringen (1,90m) als speerwerpen (51,95m) en ook nog bij een razendsnelle 400m (52,36s). Mitchell van den Brink bewees dat hij een echt diehard was nadat zijn stok was gebroken bij het polsstokhoogspringen vloog hij nog net zo vrolijk over een hoogte van 3,90m. Melle van der Stoel was ook goed bezig bij het hoog (1,75m) en verspringen (6,10). Taco van der werf wist de punten te pakken bij zowel de 100m (12,45m) als het kogelstoten (10,50m). Dit leidde tot een schitterend eindresultaat bij de jongens. Ze behaalden een 3 PLEK BIJ DE LANDELIJKE FINALE, met een puntentotaal van 7210. Met een mooie beker gingen de jongens naar huis, maar natuurlijk niet voordat we bij de McDonalds waren geweest.

Lees meer

Overlijden Greet van der Have

Apeldoorn, 13 September -Verdrietig hebben wij kennis genomen van het overlijden van,

Greet van der Have-Ensing

Hoewel het Bestuur van AV’34 van de ziekenhuisopname op de hoogte was, kwam het bericht dat, Greet van der Have, echtgenote van oud voorzitter Jan van der Have, in haar slaap was overleden, onverwachts.

Greet van der Have, heeft veel tijd gestoken in onze vereniging, zij was graag op de atletiekbaan om haar kinderen- en kleinkinderen te zien sporten. Daarnaast was zij erg betrokken bij de in 1974 ingestelde Midwinter Marathon, jarenlang verzorgde zij de verversingsposten. Zowel AV’34 alsmede de Midwinter Marathon is haar dankbaar voor de vele uren die zij in beide organisaties gestoken heeft.

AV’34 is toch altijd haar club gebleven, echtgenoot Jan heeft veel steun en adviezen van haar mogen ontvangen.

Greet van der Have zal woensdag 14 september begraven worden op de Natuurbegraafplaats in Hoog Soeren. We zullen haar missen en blijven gedenken.

Wij wensen Jan, kinderen en kleinkinderen veel sterkte om dit verdriet te verwerken.

 

Namens het Bestuur en leden van AV’34

Roel Visser, voorzitter a.i.

Lees meer

CD Meerkamp 11 september

Apeldoorn, 11 september - Emiel Roobeek maakte het volgende verslag plus uitslagen: zondag 11 September is voor C en D junioren een meerkamp georganiseerd met aansluitend een barbecue. De dag begon druilerig en het hoogspringen voor meisjes C werd hierdoor een kwartiertje uitgesteld. Aan het eind van de ochtend werd het gelukkig droog en uiteindelijk zelfs zonnig, waardoor de barbecue nog kans van slagen kreeg. Uitdaging bij de barbecue was wel dat de barbecue uit de container verdwenen was, waardoor a la minute nog een barbecue geregeld moest worden.

Lees meer

Pupillen weer Stedenkampioen!

Zevenaar, 10 september - Zaterdag zijn onze pupillen voor de 11e keer op rij Stedenkampioen, oftewel kampioen van Gelderland, geworden. Bijna 100 pupillen van ons streden met 5 andere verenigingen om de titels per categorie. Wij pakten vier keer de overwinning (MPB, MPA1, JPA1 en MPA2) en mochten vier keer op de derde trede van het podium plaatsnemen (MPC, JPC, JPB en JPA2). Daardoor was het weer spannend of AV’34 of Nijmegen Atletiek met de overall-titel naar huis zou gaan. Maar.. net als de 10 jaren hiervoor viel de uitslag voor ons goed uit en was er een kolkende groene massa van hele blije pupillen rond het podium.

Alle uitslagen van de Finale Stedenwedstrijd zijn hier terug te vinden.

Lees meer

Mannen masters lopen nieuwe records!

Estafette-2016-01-klein

Oud-Beijerland, 3 september - Martien de Haas maakt het volgende verslag van de estafette wedstrijden: Tijdens de Hoeksche estafette en meerkamp wedstrijd bij AV Spirit in Oud-Beijerland hebben een zevental mannen masters 3 september clubrecords gelopen op drie estafette-onderdelen: 4*100 meter M45, 4*200 meter M35 en olympische estafette M35.
Onder een stralende zon met een stevig windje werd op 3 september op de baan van AV Spirit in Oud-Beijerland een wedstrijd gehouden waarbij een aantal estafette-onderdelen op het programma stonden. Tijdens het NK Masters hebben we met succes en plezier estafettes gelopen. Zoveel wedstrijden waarbij estafette-onderdelen op het programma staan zijn er niet. Deze wedstrijd was een mooie gelegenheid om opnieuw een paar estafettes te lopen en te proberen de tijden aan te scherpen. Na het nodig overleg werd er besloten om drie estafette-team te vormen: een M45-team voor de 4*100 meter, een M35-team voor de 4*200 meter en een M35-team voor de olympische estafette. De olympische estafette wordt niet vaak georganiseerd en bestaat uit 800 meter – 400 meter – 200 meter -200 meter.

Lees meer

Geen gebruik parkeerkuil

Apeldoorn ,19 augustus - Op zaterdag 10 september is de parkeerplaats bij de Koning Willem III kazerne gereserveerd ivm de familiedag van de OTCKMAR.. Hierdoor kunnen wij geen gebruik maken van deze parkeerplaats aan de Sportlaan. Dit is de lager gelegen parkeerplaats aan de Sportlaan. Verzoek is dan ook om hiermee rekening te houden en deze dag elders te parkeren.

Lees meer

3e Flitswedstrijd voor Pupillen

Apeldoorn, 4 september - Na het super trainingsweekend van vorige week was het gisteren tijd voor de laatste flitswedstrijd voorafgaande aan de finale stedenwedstrijd van volgende week. 116 pupillen hebben gisteren geoefend op twee technische onderdelen en de sprint. Menig PR werd alweer verbroken.

Alle uitslagen vind je in dit document: Uitslagen 3e flitswedstrijd 3 september 2016

Lees meer