AV’34 helpen aan 10.000 euro : Stem op Roger

Apeldoorn, 11 november - Zelf kans maken op een splinternieuwe Ford Fiesta?! Als we als club massaal stemmen op onze clubheld Roger Wardenburg, pakken we als AV’34 ook die €10.000! Dit bedrag kunnen we goed gebruiken voor o.a. de nieuwe atletiekbaan.roger-eelco-slee
De Stentor heeft een wedstrijd uitgeschreven wie de clubheld van de regio gaat worden, degene met de meeste stemmen wint voor zijn of haar club die €10.000,=. Als we met z’n allen stemmen op Roger Wardenburg moet het ons lukken. Zelf maak je dan ook nog kans op een fonkelnieuwe Ford Fiesta, die hoef je niet te delen met je club ;-)

Roger is een enthousiaste en altijd goedlachse atleet (master) bij AV’34 die van alles voor de club doet. Zo heeft hij Eelco Sintnicolaas veel geholpen in het meedenken en maken van materialen. O.a. een slee om mee te sprinten die over het startblok heen kan en een springkooi waarmee Eeclo zijn enkelrevalidatie operatie van februari dit jaar zo snel mogelijk kon doen op weg naar Rio2016.

Breng nu nog je stem uit op Roger : https://destentor.clubheld2016.nl/beoordeel-jouw-clubheld wacht niet te lang, je kan tot en met 16 november je stem uitbrengen.