Masters internationaal in actie

Apeldoorn, 8 Maart -In juli en augustus wordt het Europees Kampioenschap voor Masters in Aarhus (Denemarken) gehouden. Een aantal atleten van AV’34 zal daar de beste prestatie ooit willen gaan neerzetten. Deze atleten zijn wel gewend om kampioen te worden in het mooie groen van AV’34, maar het lopen, springen of werpen in het oranje is toch iets anders.

Ter voorbereiding op het EK komen een aantal masters in actie op het internationale speelveld. Zij nemen dan deel aan de Open Belgische kampioenschappen in Gent of aan de Open Britse Kampioenschappen in Londen

.masters

Open Belgische Kampioenschappen

In Gent worden jaarlijks de Belgische Kampioenschappen gehouden. Onze zuiderburen laten tevens atleten toe uit andere landen en traditiegetrouw reist een grote groep masters van AV’34 af naar Gent. De atleten die deelnemen in Gent zijn:

Ron Eijkenboom

Martien de Haas

Tilly Jacobs

Jeanneke Bruning

Erwin van Heiningen

 

Open Britse Kampioenschappen

In Lee Valley (Londen) worden dit jaar de Britse Kampioenschappen georganiseerd.  Nog net voor het ingaan van de Brexit zullen een drietal master atleten proberen een aantal prijzen mee te kapen naar het vaste land. In totaal nemen 592 atleten deel en namens AV’34 zijn dat:

Jeroen van Riel

Anje de Lang

Monique Heijns

 

 

Gent kent een heuse Wifi-paal, maar een livestream is er helaas niet. In Londen werken ze nog ouderwets met pen en papier en worden de resultaten vertraagd gepubliceerd. Waar mogelijk geven we jullie tijdens de wedstrijd een update, maar houd zeker de website in de gaten voor een verslag van beide wedstrijden!

masters1