GOK meerkamp junioren CD

Emmeloord, 13 en 14 mei - Frans Mulder maakt het volgende verslag : Zaterdag en zondag 13 en 14 mei vonden de jaarlijkse Gelders Overijssel Kampioenschappen meerkamp voor junioren CD plaats. Dit keer in Emmeloord, perfect georganiseerd door NOP. Onze atleten lieten zich van hun beste kant zien met vele pr’s en 3 podiumplaatsen.

De junioren D (D1 en D2) en C (C1 en C2 )waren in tegenstelling tot andere jaren samengevoegd. t/m het laatste onderdeel was het spannend en werd er hard gestreden voor de podiumplaatsen.
Bij D junioren deden mee: Emma Beekman (MD2) 5de plaats, Inge Bakker (MD1), Martijn van der Lecq (JD2) 7de plaats, Marijn Atmodimedjo (JD1 ), Kjell Hulleman (JD1 ) en Melchior Treffers (JD2) die na een voor hem spannende 1000m de 3de plaats uit het vuur wist te slepen met het puntentotaal van 3817 (7-kamp)
Bij junioren C kwamen 5 AV 34 atleten in actie met Bente van der Stoel ( MC1), Sophia Mulder (MC2 ) , Jasper van Zaanen ( JC2), Jasper Meijerink (JC2) 6de plaats en Noud van de Mast (JC2). Hier lieten onze atleten zien dat ze sterk zijn in de afsluitende lange afstanden met uiteindelijk een 2de plaats voor Sophia Mulder met het puntentotaal van 4236 (7-kamp) en 3de plaats voor Jasper van Zaanen met punten totaal 5052 (8-kamp).
Gefeliciteerd allemaal met jullie mooie prestaties, en bedankt voor je geweldige inzet.
Alle uitslagen zijn terug te vinden op https://www.atletiek.nu/wedstrijd/uitslagen/8176/