Schoolatletiekdagen

Op dinsdag 19 tot en met donderdag 21 mei 2015 organiseert AV’34 i.s.m. Accres de Schoolatletiekdagen. Op deze pagina vind je alle informatie over dit fantastische evenement.

Informatie
Alle informatie wordt via Accres naar de coördinatoren binnen de scholen verstuurd. In het informatiepakket vind je alles over de opzet, de wijze van inschrijving, belangrijke data etc.

Mocht je deze informatie niet hebben ontvangen en/of heb je andere vragen m.b.t. informatie over de Schoolatletiekdagen, kun je altijd contact opnemen met Niels van Leeningen via info@scholierencross.nl.

Voor wie?
De Schoolatletiekdagen worden georganiseerd voor de groepen 7 van alle basisscholen uit de gemeente Apeldoorn. Mocht de groep 7 op een school zijn ingedeeld in een combinatieklas, dan is de gehele combinatieklas (bijv. groep 6/7 of 7/8) van harte welkom om deel te nemen.

Inschrijving
De inschrijving verloopt via school. De coördinator van de school kan de leerlingen inschrijven via de website van Accres: www.sportstimulering-apeldoorn.nl. De inschrijving sluit op 22 april 2015.

Locatie en tijdschema
De Schoolatletiekdagen vinden plaats op de Atletiekaccommodatie op het Sportpark Orderbos. De school kan worden ingedeeld tijdens het ochtend- of middagprogramma.
Het ochtendprogramma vindt plaats tussen 9:00 – 12:00 uur.
Het middagprogramma vindt plaats tussen 12:45 – 15:45 uur.

Onderdelen
Tijdens de Schoolatletiekdagen zullen de leerlingen deelnemen aan 7 onderdelen:
- 60 meter sprint
- Vortexwerpen
- Kogelstoten
- Verspringen
- Hoogspringen
- 400 meter
- Heen-en-weer-estafette

Informatieboekje
Het informatieboekje met uitgebreidere informatie over de Schoolatletiekdagen vind  je hier: Programmaboekje Schoolatletiekdagen 2015