Vrijwilligers gezocht

AV’34 is op zoek naar vrijwilligers om de club draaiende te houden. We zijn op dit moment op zoek naar de volgende vrijwilligers:

  • De clubhuis commissie is op zoek naar enthousiaste mensen die bereid zijn om de huidige clubhuiscommissie te versterken. De versterking is nodig om de clubhuis commissie zijn taken nog beter te laten uitvoeren.¬†Inlichtingen en opgave bij de clubhuis commissie (Annette), of bij een van de bestuursleden.
  • De communicatie commissie is op zoek naar mensen die handig zijn met computers. We willen binnenkort starten met het versturen van nieuwsbrieven via de mail en we zijn daarbij op zoek naar jullie hulp. Denk je dat je ons hierbij kan helpen, dan graag een reactie naar : webredactie.
  • Om wedstrijden mogelijk te maken zijn er juryleden nodig. Het jurykorps bestaat momenteel uit ca 30 actieve leden en graag zouden wij deze aanvullen met 10-15 enthousiaste nieuwe juryleden. Om dit te realiseren zijn wij nog op zoek zijn naar nieuwe cursisten, graag je reactie naar : Sandra van Brummelen